31.1 Två lediganslagna jobb i Vasa, Hem och Skola

Vi söker en projektledare och en projektplanerare till Vasa för projektet Varje förälder är en resurs för sitt barn (april 2018–mars 2021)

Det treåriga projektets målsättning är att främja varje förälders möjlighet att vara ett stöd i sitt barns lärande och skolgång. Syftet är att öka på de "osynliga" föräldrarnas och de resurssvaga föräldrarnas delaktighet i sitt barns lärande och skolgång. Projektet omfattar såväl föräldrar till barn på daghem, förskola och skola.

Vi söker dig som är bra på att samarbeta med olika sorters människor, som klarar av att jobba självständigt och hålla många bollar i luften. Du ska också vara flexibel, ha initiativförmåga och tycka om utmaningar. Du har en högskoleexamen inom pedagogik/psykologi/sociologi eller motsvarande kunnande.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig en familjevänlig arbetsplats och en stöttande och uppmuntrande arbetsmiljö.
Projektledaren och projektplaneraren kommer att jobba som ett team och arbetsuppgifterna fördelas upp enligt kunnande och lämplighet. Projektledaren har dock det övergripande ansvaret som bl.a innefattar budget- och raporteringsansvar. Placeringsort är Vasa (nytt kansli)  och Förbundets huvudkansli med administrationen finns i Helsingfors.

Arbetet innefattar en del resande.

Skicka in din fritt formulerade ansökan och CV med löneanspråk senast 31.1.2018 till adressen micaela@hemochskola.fi. Det går bra att söka båda tjänsterna med samma ansökan. På frågor svarar verksamhetsledare Micaela Romantschuk tfn 050-3362016.

Läs mera om projektet:

PROJEKTPLANEN I ETT NÖTSKAL